LKJ - Kapitanowie
Zanim rozpoczniemy zapisy, przydałaby się trzecia osoba w klanie do ogarniania jednej sekcji LKJ w pełni samodzielnie. Czy znajdzie się osoba chętna i odpowiedzialna?
[Obrazek: H3fHXGc.png]                Deathbat Team               [Obrazek: Vcn5jCX.png]
Odpowiedz
Czyli chętnych brak, trudno, najwyżej będą dwie sekcje, mnóstwo osób się będzie kisić na ławie Smile
[Obrazek: H3fHXGc.png]                Deathbat Team               [Obrazek: Vcn5jCX.png]
Odpowiedz
sowaczu drogi a jak wygląda kwestia terminów, kiedy rusza nowy sezon lkj? Ja mam w najbliższych dniach jeszcze trochę zajob w robocie, ale za 2-3 tygodnie się ogarnę i mógłbym spokojnie poprowadzić 3 odłam samodzielnie. Ale... ja w weekendy raczej jestem mało aktywny, więc pary dobierać musielibyśmy w poniedziałek i wtorek, co moim zdaniem jest do ogarnięcia. Zwłaszcza, że w trzecim odłamie nie ma co liczyć na ożywioną dyskusję w kwestii kto komu odpowiadam, decyzja będzie zatem raczej odgórna.

Nawet jeśli pary miałbym dobierać przeciętnie, to będzie to większa wartość niż kisić kilku menago jako rezerwa.
Odpowiedz
Ja moge nie grac i tak nie bede mial skladu s43
Odpowiedz
a pierdolisz pan ze mozesz nie gracTongue,sklad masz prawie gotowy tylko Ci sie niechce,wez ogarnij hormony dokup kilku koksikow i lecimy z tematem Big Grin,ja robie bodajze ost sezon sklad i pasowaloby cos powalczycTongue
Odpowiedz
Moze s44 ale to zalezy od blokow
Odpowiedz
Nowy sezon startuje za niecałe 4 tygodnie. Mamy jeszcze ostatnią kolejkę tego sezonu, 2 kolejki baraży i jeden tydzień przerwy.

Tylko wiesz, jeśli się jest mało aktywnym przez weekend, to trzeba pamiętać, że jak się gra jako gość, to trzeba podać skład do 23:59 w niedzielę Smile
Odpowiedz
ogarnę. Staram się nie wyjmować w weekend kompa, ale jak mus to mus Smile
Odpowiedz
Okej, no to będziemy brać pod uwagę Ciebie, jako kapitana 3 sekcji.
Odpowiedz
ughi, ty musisz zaczac upowac grajkow bardziej nakulkowanych. Sprzedajesz teraz grajków z sezonu 43 co mają za mało kulek, żeby wzbudzić spore zainteresowanie na rynku U-21. Glik jest okej na 46 kulkach, Majtyka już ma za mało, ktoś go wiadomo kupi, ale sensacji nie wzbudzi. Ja sprzedawać będę Malidniego, a on ma 52 kulki i to jest konkret (no, ale blok na 4 przeglądu Big Grin)
Odpowiedz
jak nie chca sie kulkowac... licze na jakies dupostrzaly bardziej..
Odpowiedz
Jak kupujesz grajka 18 letniego, pod koniec sezonu, co ma 38 piłek to nie licz, że w sezon zrobi 12 kulek, bo to nie realne.
Odpowiedz
http://www.mzplus.info/p?id=91Zq7Gj tak to teraz u mnie wyglada....

Update z treningu
ebele i azevedo +1 glowa green,
Jem banana +1 szybkosc green
Gleba +1 kondycja green
Majerowicz +1 podania green
Mina +1 przeglad green
Kostrzewa +1 panowanie green
Dubiel +1 panowanie green
Plech +1 panowanie green

No i nie wiem co robic z azevedo, chyba go wystawie..
Odpowiedz
Akurat Azevedo nie jest zły, ja bym go trenił dalej.
Odpowiedz
ale jak sie jebnie na glowie to juz nic z niego nie bedzie, a tak moze cos odzyskam...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości