Liczba postów: 2 803
Liczba wątków: 49
Reputacja:
2
Ogłoszenie Parafialne
Od samego początku powstania EMC towarzyszyła idea stworzenia klanu, grupy ludzi, których nie łączy MZ. Ideą było stworzenie klanu zgranych ludzi, często znających się osobiście, którzy przy okazji pykają sobie w MZ. Najpierw ludzie, klan, a potem dopiero wyniki. Ostatnie wydarzenia lekko tą wizją zachwiały. Jeden z nas postanowił się podroczyć, zawalił mecz, nie ważne już czy specjalnie czy też chciał przyjąć wyzwania w ostatniej chwili, fakt faktem, że mecze się nie odbyły. To samo w sobie było zachowaniem nagannym, ale to co nastąpiło po nim jest jeszcze bardziej naganne. Wydaje się, że osoba ta nie rozumie, co zrobiła nie tak, żadnej autorefleksji nie zauważyliśmy. W związku z tym rada klanu EMC w składzie białybosik, gram_pl, leonidas1991, sowacz i ughi podjęła niejednogłośnie decyzję o wykluczeniu z klanu Chłyt Materkindody (kac89). Decyzja ta wchodzi w życie z końcem sezonu, chyba, że sam kac89 zadecyduje o tym wcześniej.
Kacowi życzymy tylko zielonych piłek i krążków oraz powodzenia w dalszej zabawie.
Deathbat Team
Widze ze swieta juz wczesniej zawitaly
no coz, pozostaje sie tylko pozegnac i podziekowac
Reputacja:
2
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 31
Reputacja:
1
Powodzenia kacek
Liczba postów: 1 425
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
hujowo strasznie robicie,co takiego sie stalo zeby dyscyplinarke dostal??,nie rozumiem tego whuj ;/
tym bardziej ze to byl narazie jednorazowy wyskok i odrazu z klanu wyrzucac???,nie wiem w co probujecie grac ale ja sie pod tym nie podpisuje.....
Reputacja:
2
Kto się pod tym podpisał jest wyżej i tak, bylem pewien, ze nie kazdemu sie to bedzie podobac. W koncu kac byl dosc aktywna i wazna postacia.
Deathbat Team
Reputacja:
0
jako powazny klan smieszy mnie to troche czlowieku i czuje whuj niesmak;/
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 31
Reputacja:
1
Sikus ja tego też nie rozumie ale co piradzisz... jeszcze dwa dni przed Świętami żeby było śmieszniej :p
Reputacja:
0
nie wiem co to za gierka ale ja tez moge podziekowac za gre bo chyba juz widze przyszedl na mnie czas.....
Reputacja:
0
jestem tutaj troche z Wami ale nigdy nie dzialalismy w ten sposob i to mnie strasznie martwi;/
Liczba postów: 723
Liczba wątków: 7
Reputacja:
1
(12-22-2018, 07:04 PM)sowacz napisał(a): niejednogłośnie
Dzieki Kac !
(12-22-2018, 07:31 PM)mourinho90 napisał(a): Powodzenia kacek
Dzieki, Tobie tez
sikus - zadnych decyzji pod wplywem emocji nie podejmuj. Chociaz ja sam mam mieszane uczucia, bo 3 minuty zdarzylem sie nacieszyc kolejnym majstrem w sumie. Jakby i tak po swiatach nie mozna by poczekac. Komus sie widac spieszylo
ughi - no domyslilem sie ze jako jedyny mogles byc na nie
Liczba postów: 5 307
Liczba wątków: 138
Reputacja:
3
Również osobiście dzięki za grę i powodzenia mimo, że masz nas prawie wszystkich w 4 literach
Zrobiłeś dla Nas bardzo wiele i to się zawsze będzie pamiętać mimo wszystko.
Liczba postów: 5 307
Liczba wątków: 138
Reputacja:
3
(12-22-2018, 07:48 PM)sikus100 napisał(a): jako powazny klan smieszy mnie to troche czlowieku i czuje whuj niesmak;/
Jak się nie potrafisz z czymś zgodzić to warto chociaż to uszanować, czy zaakceptować. Nie jesteśmy dziećmi, pewnych zachowań się nie toleruje. Nie myśl też, że to przyszło wszystkim łatwo, bo dyskutowaliśmy o tym dość długi czas (od momentu tego wybryku minęło trochę czasu). Jesteś z Nami prawie od początku i sam wiesz, że nigdy czegoś takiego nie było, bo też nigdy nas nikt do tego nie zmusił, dlatego reagujemy od razu, żeby się to nie powtórzyło. Osobiście śmiem twierdzić, że mogłoby się tak stać biorąc pod uwagę to, że kac w dalszym ciągu pokazuje, że wg Niego nic się nie stało i można sobie tak czasami 'odjebać' i wszystko będzie w porządku... No trochę tak to nie działa.
Liczba postów: 845
Reputacja:
0
Dzięki wielkie. Powodzonka kac
|