Ankieta: Które logo wybrałbyś jako nowe logo EMC?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Opcja nr 1
50.00%
8 50.00%
Opcja nr 2
25.00%
4 25.00%
Żadna z opcji mi się nie podoba. Miałbym inny pomysł!
25.00%
4 25.00%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

ANKIETA na temat nowego logo EMC
Proszę o udział w ankiecie jak największą ilość osób. Powiedzmy, że będzie ona trwała 2 tyg., żeby każdemu dać czas do namysłu i zagłosowania.

Opcje mamy 2, ale będzie również do wyboru 3 opcja w ankiecie. Loga nie różnią się wiele, ale jednak mam zagwostkę, które wybrać. Dodatkowo jak to u Nas bywa mamy demokrację i chciałbym, żeby każdy miał możliwość zagłosowania Wink

UWAGA!!! Jeśli wybierasz opcję nr 3 to proszę o jakiąś propozycję. Liczą się tylko konkrety. Nie chciałbym tutaj jakiejś wielkiej dyskusji i spamu nie na temat!

Opcja nr 1:

[Obrazek: nowe%20logo%20emc.png]

Opcja nr 2:

[Obrazek: nowe%20logo%20emc%202.png]
Odpowiedz
A co jest nie tak z obecnym? :-P
[Obrazek: H3fHXGc.png]                Deathbat Team               [Obrazek: Vcn5jCX.png]
Odpowiedz
Ja tez wole stare :p
Odpowiedz
Teoretycznie nic, ale już dawno nie zmieniałem gwiazdek związanych z wygranymi w LKJ, więc można powiedzieć, że jest już stare, a ciągłe zmiany tego samego dla mnie przynajmniej są nudne dlatego wyszedłem z inicjatywą Wink

Jeśli zdecydowanie wygra opcja nr 3 to trudno, nic nie zmienimy, ale ja nie wiem czy będę aktualizował aktualne...
Odpowiedz
(08-02-2018, 05:31 PM)kac89 napisał(a): Ja tez wole stare :p

to głosuj, bo na podstawie postów nie będę wnioskował Wink
Odpowiedz
opcja nr 1 kozacka Wink
Odpowiedz
oba dojebane,zmiana wg mnie jak najbardziej na plus Smile,oczywiscie glos oddany Big Grin
Odpowiedz
Oj gram, towarzyszu... jako Yarosław K. zaraz Wam pokażę inny wymiar demokracji  Dodgy

Bardziej poważnie to jak dla mnie obydwie (a nawet oby-trzy) propozycje wypadają korzystniej od aktualnego loga. Mi najbardziej do gustu przypadła propozycja z nr 1... skromniejsza od nr 2, ale moim zdaniem, wyglądająca dzięki temu korzystniej... tak bardziej profesjonalnie bez tych, mogących być uznanymi za tandetnych, piłkarzyków (ja osobiście mam do nich ambiwalentny stosunek Big Grin).

A teraz się będę czepiał Wink
Nie wydaje Ci się gram, że wynik może być przekłamany jeżeli aktualne wyniki są do wglądu zanim odda się głos? I to do tego wraz informacją kto na co głosował Tongue
A czekaj... załapałem... może to właśnie ta wspomniana przez Ciebie demokracja?  Rolleyes
Odpowiedz
(08-02-2018, 09:04 PM)yarota napisał(a): Nie wydaje Ci się gram, że wynik może być przekłamany jeżeli aktualne wyniki są do wglądu zanim odda się głos? I to do tego wraz informacją kto na co głosował Tongue

A nie zastanawiałem się jak to robiłem Wink nie bierzmy wszystkich szczegółów od razu tak dosadnie, ale zmieniłem to żeby nie było wątpliwości Smile
Odpowiedz
A tak nawiasem mówiąc to opcję nr 3 wybrało kilka osób, a pomysłów jak nie było tak nie ma, ale rozumiem że chodzi o nie zmienianie obecnego loga Wink tak to chyba będę brał pod uwagę i jest to również opcja. Mogłem inaczej to sformułować, ale nie jestem mistrzem ankiet Tongue
Odpowiedz
i żeby nie było to nie ja robiłem te loga, więc proszę być obiektywnym Big Grin
Odpowiedz
(08-02-2018, 09:28 PM)gram_pl napisał(a): i żeby nie było to nie ja robiłem te loga, więc proszę być obiektywnym Big Grin

W życiu bym Cię o to nie podejrzewał Big Grin
Odpowiedz
Jak dla mnie też logo nr1 lepsze. Jak wspominał yarota, skromniejsza wersja powoduje, że wygląda bardziej profesjonalnie. Jest oczywiście lepiej niż w przypadku obecnego loga.
Odpowiedz
co z tym logo?
Odpowiedz
Spokojnie nie wszyscy glosowali :p
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości