3,2,1 pokaż swoich małolatów!
(03-24-2018, 03:22 PM)joasia_aaa napisał(a): Za wąsko patrzysz Smile
A poza tym, podsumowanie w TZ obejmowało tylko rocznik, gdzie zawodnicy mieli 19 lat. Niektóre drużyny mając perspektywicznych zawodników zostawiają ich do dalszego treningu. Według mnie się da, weź choćby przykład grama. Ładnych zawodników ma a do ekstra będzie awansował. Trzeba to tylko jakoś sprytnie rozegrać.

No, jeżeli uznamy grę w ekstraklasie U18 jako grę na wysokim poziomie... Tongue
Ja mówiąc o wysokim poziomie mam na myśli wygrywanie międzynarodowych pucharów, a przynajmniej regularne bywanie w 1/4 finału tych największych.

A z całym szacunkiem dla grama. Gdybym przetrzymał tych najlepszych (najstarszych) juniorów do końca sezonu zanim wyślę ich na obozy to nie sądzę żeby gram był tam gdzie jest obecnie (sorki gram Tongue ).

Wszystko zatem zależy od definicji gry na wysokim poziomie. Jeżeli uznamy, że miejsce w dolnej części tabeli ekstraklasy U18 mieści się w tej definicji to oczywiście da się tak grać i nadal zarabiać na wychowankach.
Odpowiedz
(03-24-2018, 04:08 PM)yarota napisał(a): A z całym szacunkiem dla grama. Gdybym przetrzymał tych najlepszych (najstarszych) juniorów do końca sezonu zanim wyślę ich na obozy to nie sądzę żeby gram był tam gdzie jest obecnie (sorki gram  Tongue ).

Pewnie, że tak mogło byćc chociaż nie wiem jakich masz juniorów Big Grin Weź pod uwagę, że ja też wysyłam na OT i w 1 części sezonu poszło kilku lepszych, którzy teraz grają Tongue Tyle tylko, że ja się przed przypadek kapnąłem, że jestem wysoko w tabeli i jakoś lepiej poustawiałem zespół... W te tabele Uxx to nie zaglądałem w ogóle, albo sporadycznie, czy spadam, czy się utrzymuję Big Grin 

Nie traktuj tego jako moje jakieś tłumaczenie, bo mam od pewnego czasu taki dystans do Uxx, że się po prostu śmieję z wyników nie podchodząc do tego poważnie. No może teraz trochę w U18, żeby jednak wejść do Ekstra (tak ambicjonalnie, nic więcej). A jak Ci wbijam szpile jak ze sobą gramy to tylko i wyłącznie humorystycznie Tongue
Odpowiedz
A więc tak.... w pierwszej rundzie w meczu między nami 5 na 11 to byli 18-latkowie, pozostali po 17 lat. W drugiej rundzie 2 na 11 to 18-latkowie, parę po 17, no i iluśtam 16-latków.

Wiadomo - różnica ogromna.

A wystarczyło ich przytrzymać z obozami aby poszli pod koniec sezonu.

I tylko żebyś mnie źle nie zrozumiał. Nie twierdzę, że bym to wygrał...
Aczkolwiek jakbym miał na kogoś stawiać to postawiłbym na siebie Big Grin
Odpowiedz
http://mzplayer.se/?id=0325115878

Myslicie ze da sie cos z niego zrobic?  Zablokowany na transferach do pazdziernika, wiec albo trenuje dalej albo zwalniam.
Zaraz skonczy pilke na speedzie.
Odpowiedz
albo robisz strzał, albo crossy Smile nie ma co zwalniać
Odpowiedz
Ja bym robił crosy. Fajny może być z niego skrzydlaty
Odpowiedz
też poszłabym w skrzydła Smile
Odpowiedz
w sumie zadnego partiala na strzale ani crossach, ale skoro wierzycie z bedzie skrzydlowym bardziej niz ja, to zrobie z niego skrzydlowego Smile
Odpowiedz
sprzedaj mi go po sezonie, skoro chciałeś go wyrzucić, to się w kwestii ceny dogadamy Smile
Odpowiedz
Przeciez pisalem ze zablokowany do pazdziernika na transfery..
Odpowiedz
Ahh no tak. To musi u Ciebie zostać skrzydłowym Smile
Odpowiedz
dla mnie kluczowe do podjęcia decyzji byłoby to jak szybko robi postępy
jak nie leci codziennie po 6 kawałków z trenerem to może to trochę potrwać
Odpowiedz
leci 6 kawalkow, wiec jest git
Odpowiedz
to może być git Tongue
a jak będzie to się okaże Smile
Odpowiedz
Pokażcie co tam dostaliście dzisiaj Smile