Przerwa! ;)
Hej Smile z mniej więcej wiadomych względów poddałem się jeżeli chodzi o moją grę w seniorce, wypaliłem praktycznie wszystko co miałem i budowałem od długiego czasu. Nie udało się zdobyć Mistrzostwa Polski, niestety. Może byłem nieudolny, brakło mi umiejętności, a może po prostu mam pecha i tak mi jest pisane Smile Z końcem rozgrywek w LK sprzedaje skład i będę sobie zbierał hajs, trochę się skupię na U18 i może budowaniu czegoś z własnej szkółki, zobaczymy Smile Na pewno nie wracam do U21, bo po prostu nie mam/nie będę miał na to funduszy.

Odnośnie Ligi Klanów, aktualnie nie widzę kogoś kto miałby WSZYSTKICH ciągnąć w LK i to w 2 sekcjach (no chyba, że tylko @misiekksc rzuciłbym się na głęboką wodę, ale ja nie będę już aniołem stróżem Tongue). W związku z tym, jeżeli się mylę i ktoś jednak chciałby spróbować swoich sił to dajcie mi znać obojętnie jakimi drogami komunikacji. Chciałbym wiedzieć, czy będę mógł zgłosić rezygnację EMC z LK, czy też nie (im wcześniej tym lepiej).

Ja chce tylko przeprosić tych, których tutaj osobiście ściągnąłem (głównie pod LK, bo po prostu potrzebowaliśmy pomocy), a wygląda to obecnie tak jak wygląda.  Nie tak to miało wyglądać, bardzo chciałem żeby było inaczej, lepiej, ale jak to w życiu bywa - rzeczywistość weryfikuje. Jeżeli nie będziemy jako EMC grać w LK to oczywiście dla każdego będzie droga wolna w szukaniu wyzwań gdzieś indziej, gdzieś gdzie jest lepiej (w zasadzie zawsze była i jest taka możliwość, nikogo nie trzymamy na siłę Smile )

No i na koniec dzięki wszystkim za te sezony, wszystkim z LK. Graliśmy w pewnym momencie na naprawdę dobrym poziomie, ale niestety bardzo krótko Sad
Odpowiedz
czyli co oglaszasz upadlosc,Ci co graja w LK niech pakuja walizki albo probuja sami ogarniacBig Grin??,heh no lepszego zartu nie slyszalem dawno staryTongue,to chociaz dawaj do U-21 a nie zwijaj mi tu zagli:_)
Odpowiedz
oglaszam updalosc mojej seniorki, a nie calej druzyny, tak jak napisalem wyzej Smile
nikt nie musi pakowac walizek, cale LK w EMC nie zalezy ode mnie, ale jak chca grac to trzeba sie bedzie zainteresowac Wink tylko tyle i az tyle, ja swoje zrobilem na ten moment i koncze z tym Smile
Odpowiedz
(11-17-2020, 02:21 PM)gram_pl napisał(a): oglaszam updalosc mojej seniorki, a nie calej druzyny, tak jak napisalem wyzej Smile
nikt nie musi pakowac walizek, cale LK w EMC nie zalezy ode mnie, ale jak chca grac to trzeba sie bedzie zainteresowac Wink tylko tyle i az tyle, ja swoje zrobilem na ten moment i koncze z tym Smile

heh kurde no rozumiem Cie ilez mozna wszystko ogarniac samemu....,z drugiej strony jednak patrzac zastanowmy sie teraz kto ma wziasc to seniorke LK na przyslowiowe plecy??Big Grin,no bo delikatnie mowiac moze byc ciezkoTongue
Odpowiedz
EMC kiedyś nie miało LK, ludzie, którzy mieli składy, a bawili się z Nami w LKJ i klan grali w innych klanach w LK, w najgorszym przypadku wrócimy do tego stanu rzeczy
[Obrazek: H3fHXGc.png]                Deathbat Team               [Obrazek: Vcn5jCX.png]
Odpowiedz
Trzymaj się gram, byłeś blisko. Niestety ten sezon jest jakiś niefartowny (jak co drugi w mzSmile) Jeszcze kiedyś zawojujemy ekstraklasę i LK też Tongue
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości