12-23-2018, 12:25 PM
Tak wszystko czytam i analizuje i nie wiem co począć, trochę jestem skacowany i mi wolno idzie ale chyba tej dyktatury nie zniosę... w tej radzie waszej bawicie się trochę w bogów i sobie głosujecie nad czym chcecie nie patrząc na innych, skoro sikus jest z wami od początku to też mógł mieć chyba wpływ na wyjebanie kaca? a boli go to że się dowiaduje ostatni Też mnie wkurwia to że gnomcia chcę ściągnąć i pierwsze muszę robić wywiad czy łaskawie rada go przyjmie w swoje szeregi, znacie się w większości prywatnie i tu leży problem, inni są bez wpływu na cokolwiek, a do proszenia się nie jestem przyzwyczajony i nie mam zamiaru tego zmieniać.
Skoro jesteście grupką znajomych i decydujecie o wszystkim sami, nas stawiając zawsze przed faktem dokonanym to ja się pod tym nie podpisuję i jestem zmuszony obrać drogę sikusa.
A co do kaca to wg mnie nie zrobił nic żeby go wywalić z klanu jeszcze w takim momencie, to że nie zagrał z gangstą? Proszę Was... Ludzi z LKJ to nie wkurwia a Was tak, może nam się dobrze grało z kacem? no ale kogo to obchodzi... nam nic nie zrobił a jak Wy macie z nim jakieś stare sprawy z hokeja czy z czegoś tam to nie trzeba go było brać do klanu
Skoro jesteście grupką znajomych i decydujecie o wszystkim sami, nas stawiając zawsze przed faktem dokonanym to ja się pod tym nie podpisuję i jestem zmuszony obrać drogę sikusa.
A co do kaca to wg mnie nie zrobił nic żeby go wywalić z klanu jeszcze w takim momencie, to że nie zagrał z gangstą? Proszę Was... Ludzi z LKJ to nie wkurwia a Was tak, może nam się dobrze grało z kacem? no ale kogo to obchodzi... nam nic nie zrobił a jak Wy macie z nim jakieś stare sprawy z hokeja czy z czegoś tam to nie trzeba go było brać do klanu