12-23-2018, 01:06 AM
(12-22-2018, 08:51 PM)gram_pl napisał(a):(12-22-2018, 07:48 PM)sikus100 napisał(a): jako powazny klan smieszy mnie to troche czlowieku i czuje whuj niesmak;/
Jak się nie potrafisz z czymś zgodzić to warto chociaż to uszanować, czy zaakceptować. Nie jesteśmy dziećmi, pewnych zachowań się nie toleruje. Nie myśl też, że to przyszło wszystkim łatwo, bo dyskutowaliśmy o tym dość długi czas (od momentu tego wybryku minęło trochę czasu). Jesteś z Nami prawie od początku i sam wiesz, że nigdy czegoś takiego nie było, bo też nigdy nas nikt do tego nie zmusił, dlatego reagujemy od razu, żeby się to nie powtórzyło. Osobiście śmiem twierdzić, że mogłoby się tak stać biorąc pod uwagę to, że kac w dalszym ciągu pokazuje, że wg Niego nic się nie stało i można sobie tak czasami 'odjebać' i wszystko będzie w porządku... No trochę tak to nie działa.
spokojnie wiem jak dzialacie i to szanuje,i dlatego tym bardziej mnie to dziwi;/,mozecie sobie wyrzucac kogo chcecie nic mi do tego ale tlumaczenie ze poszlo o jakas zjebana akcje o ktorej wiekszosc zapomniala to prosze Was nie wciskajcie mi takiego kitu,bo zawsze z Wami gralem w otwarte karty;/