Extraordinary Managers Clan
Ogłoszenie parafialne - Wersja do druku

+- Extraordinary Managers Clan (https://www.mzemc.com.pl)
+-- Dział: SPRAWY KLANOWE (https://www.mzemc.com.pl/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Dział: Inne sprawy klanowe (https://www.mzemc.com.pl/forumdisplay.php?fid=43)
+--- Wątek: Ogłoszenie parafialne (/showthread.php?tid=175)

Strony: 1 2

Ogłoszenie parafialne - sowacz - 12-22-2018

Ogłoszenie Parafialne

Od samego początku powstania EMC towarzyszyła idea stworzenia klanu, grupy ludzi, których nie łączy MZ. Ideą było stworzenie klanu zgranych ludzi, często znających się osobiście, którzy przy okazji pykają sobie w MZ. Najpierw ludzie, klan, a potem dopiero wyniki. Ostatnie wydarzenia lekko tą wizją zachwiały. Jeden z nas postanowił się podroczyć, zawalił mecz, nie ważne już czy specjalnie czy też chciał przyjąć wyzwania w ostatniej chwili, fakt faktem, że mecze się nie odbyły. To samo w sobie było zachowaniem nagannym, ale to co nastąpiło po nim jest jeszcze bardziej naganne. Wydaje się, że osoba ta nie rozumie, co zrobiła nie tak, żadnej autorefleksji nie zauważyliśmy. W związku z tym rada klanu EMC w składzie białybosik, gram_pl, leonidas1991, sowacz i ughi podjęła niejednogłośnie decyzję o wykluczeniu z klanu Chłyt Materkindody (kac89). Decyzja ta wchodzi w życie z końcem sezonu, chyba, że sam kac89 zadecyduje o tym wcześniej. 

Kacowi życzymy tylko zielonych piłek i krążków oraz powodzenia w dalszej zabawie.

RE: Ogłoszenie parafialne - kac89 - 12-22-2018

Widze ze swieta juz wczesniej zawitaly Wink

no coz, pozostaje sie tylko pozegnac i podziekowac Wink

RE: Ogłoszenie parafialne - sowacz - 12-22-2018

No niestety, dla Ciebie w tym roku pod choinką czekała rózga Tongue Ale życzę, żeby w przyszył roku prezent był podwójny Wink

RE: Ogłoszenie parafialne - mourinho90 - 12-22-2018

Powodzenia kacek  Tongue

RE: Ogłoszenie parafialne - sikus100 - 12-22-2018

hujowo strasznie robicie,co takiego sie stalo zeby dyscyplinarke dostal??,nie rozumiem tego whuj ;/
tym bardziej ze to byl narazie jednorazowy wyskok i odrazu z klanu wyrzucac???,nie wiem w co probujecie grac ale ja sie pod tym nie podpisuje.....

RE: Ogłoszenie parafialne - sowacz - 12-22-2018

Kto się pod tym podpisał jest wyżej i tak, bylem pewien, ze nie kazdemu sie to bedzie podobac. W koncu kac byl dosc aktywna i wazna postacia.

jako powazny klan smieszy mnie to troche czlowieku i czuje whuj niesmak;/

RE: Ogłoszenie parafialne - mourinho90 - 12-22-2018

Sikus ja tego też nie rozumie ale co piradzisz... jeszcze dwa dni przed Świętami żeby było śmieszniej :p

nie wiem co to za gierka ale ja tez moge podziekowac za gre bo chyba juz widze przyszedl na mnie czas.....

jestem tutaj troche z Wami ale nigdy nie dzialalismy w ten sposob i to mnie strasznie martwi;/

RE: Ogłoszenie parafialne - ughi - 12-22-2018

(12-22-2018, 07:04 PM)sowacz napisał(a): niejednogłośnie

Dzieki Kac !

RE: Ogłoszenie parafialne - kac89 - 12-22-2018

(12-22-2018, 07:31 PM)mourinho90 napisał(a): Powodzenia kacek  Tongue

Dzieki, Tobie tez Smile

sikus - zadnych decyzji pod wplywem emocji nie podejmuj. Chociaz ja sam mam mieszane uczucia, bo 3 minuty zdarzylem sie nacieszyc kolejnym majstrem w sumie. Jakby i tak po swiatach nie mozna by poczekac. Komus sie widac spieszylo Smile

ughi - no domyslilem sie ze jako jedyny mogles byc na nie Big Grin

RE: Ogłoszenie parafialne - gram_pl - 12-22-2018

Również osobiście dzięki za grę i powodzenia mimo, że masz nas prawie wszystkich w 4 literach Smile
Zrobiłeś dla Nas bardzo wiele i to się zawsze będzie pamiętać mimo wszystko.

RE: Ogłoszenie parafialne - gram_pl - 12-22-2018

(12-22-2018, 07:48 PM)sikus100 napisał(a): jako powazny klan smieszy mnie to troche czlowieku i czuje whuj niesmak;/

Jak się nie potrafisz z czymś zgodzić to warto chociaż to uszanować, czy zaakceptować. Nie jesteśmy dziećmi, pewnych zachowań się nie toleruje. Nie myśl też, że to przyszło wszystkim łatwo, bo dyskutowaliśmy o tym dość długi czas (od momentu tego wybryku minęło trochę czasu). Jesteś z Nami prawie od początku i sam wiesz, że nigdy czegoś takiego nie było, bo też nigdy nas nikt do tego nie zmusił, dlatego reagujemy od razu, żeby się to nie powtórzyło. Osobiście śmiem twierdzić, że mogłoby się tak stać biorąc pod uwagę to, że kac w dalszym ciągu pokazuje, że wg Niego nic się nie stało i można sobie tak czasami 'odjebać' i wszystko będzie w porządku... No trochę tak to nie działa.

RE: Ogłoszenie parafialne - leo - 12-22-2018

Dzięki wielkie. Powodzonka kac