ANKIETA na temat nowego logo EMC - Wersja do druku +- Extraordinary Managers Clan (https://www.mzemc.com.pl) +-- Dział: SPRAWY KLANOWE (https://www.mzemc.com.pl/forumdisplay.php?fid=40) +--- Dział: Inne sprawy klanowe (https://www.mzemc.com.pl/forumdisplay.php?fid=43) +--- Wątek: ANKIETA na temat nowego logo EMC (/showthread.php?tid=137) Strony:
1
2
|
ANKIETA na temat nowego logo EMC - gram_pl - 08-02-2018 Proszę o udział w ankiecie jak największą ilość osób. Powiedzmy, że będzie ona trwała 2 tyg., żeby każdemu dać czas do namysłu i zagłosowania. Opcje mamy 2, ale będzie również do wyboru 3 opcja w ankiecie. Loga nie różnią się wiele, ale jednak mam zagwostkę, które wybrać. Dodatkowo jak to u Nas bywa mamy demokrację i chciałbym, żeby każdy miał możliwość zagłosowania UWAGA!!! Jeśli wybierasz opcję nr 3 to proszę o jakiąś propozycję. Liczą się tylko konkrety. Nie chciałbym tutaj jakiejś wielkiej dyskusji i spamu nie na temat!
Opcja nr 1:
Opcja nr 2:
RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - sowacz - 08-02-2018 A co jest nie tak z obecnym? :-P RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - kac89 - 08-02-2018 Ja tez wole stare :p RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - gram_pl - 08-02-2018 Teoretycznie nic, ale już dawno nie zmieniałem gwiazdek związanych z wygranymi w LKJ, więc można powiedzieć, że jest już stare, a ciągłe zmiany tego samego dla mnie przynajmniej są nudne dlatego wyszedłem z inicjatywą Jeśli zdecydowanie wygra opcja nr 3 to trudno, nic nie zmienimy, ale ja nie wiem czy będę aktualizował aktualne... RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - gram_pl - 08-02-2018 (08-02-2018, 05:31 PM)kac89 napisał(a): Ja tez wole stare :p to głosuj, bo na podstawie postów nie będę wnioskował RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - mourinho90 - 08-02-2018 opcja nr 1 kozacka RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - sikus100 - 08-02-2018 oba dojebane,zmiana wg mnie jak najbardziej na plus ,oczywiscie glos oddany RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - yarota - 08-02-2018 Oj gram, towarzyszu... jako Yarosław K. zaraz Wam pokażę inny wymiar demokracji Bardziej poważnie to jak dla mnie obydwie (a nawet oby-trzy) propozycje wypadają korzystniej od aktualnego loga. Mi najbardziej do gustu przypadła propozycja z nr 1... skromniejsza od nr 2, ale moim zdaniem, wyglądająca dzięki temu korzystniej... tak bardziej profesjonalnie bez tych, mogących być uznanymi za tandetnych, piłkarzyków (ja osobiście mam do nich ambiwalentny stosunek ). A teraz się będę czepiał Nie wydaje Ci się gram, że wynik może być przekłamany jeżeli aktualne wyniki są do wglądu zanim odda się głos? I to do tego wraz informacją kto na co głosował A czekaj... załapałem... może to właśnie ta wspomniana przez Ciebie demokracja? RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - gram_pl - 08-02-2018 (08-02-2018, 09:04 PM)yarota napisał(a): Nie wydaje Ci się gram, że wynik może być przekłamany jeżeli aktualne wyniki są do wglądu zanim odda się głos? I to do tego wraz informacją kto na co głosował A nie zastanawiałem się jak to robiłem nie bierzmy wszystkich szczegółów od razu tak dosadnie, ale zmieniłem to żeby nie było wątpliwości RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - gram_pl - 08-02-2018 A tak nawiasem mówiąc to opcję nr 3 wybrało kilka osób, a pomysłów jak nie było tak nie ma, ale rozumiem że chodzi o nie zmienianie obecnego loga tak to chyba będę brał pod uwagę i jest to również opcja. Mogłem inaczej to sformułować, ale nie jestem mistrzem ankiet RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - gram_pl - 08-02-2018 i żeby nie było to nie ja robiłem te loga, więc proszę być obiektywnym RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - yarota - 08-02-2018 (08-02-2018, 09:28 PM)gram_pl napisał(a): i żeby nie było to nie ja robiłem te loga, więc proszę być obiektywnym W życiu bym Cię o to nie podejrzewał RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - coyoto - 08-03-2018 Jak dla mnie też logo nr1 lepsze. Jak wspominał yarota, skromniejsza wersja powoduje, że wygląda bardziej profesjonalnie. Jest oczywiście lepiej niż w przypadku obecnego loga. RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - mourinho90 - 08-05-2018 co z tym logo? RE: ANKIETA na temat nowego logo EMC - kac89 - 08-05-2018 Spokojnie nie wszyscy glosowali :p |